Çiftlik Şehit Bülent Karataş Ortaokulu

Belgegeçer : (0442) 2700200
WEB https://sehitbulentkaratasoo.meb.k12.tr
Adres : Çiftlik Mah. YAKUTİYE/ERZURUM
VİZYON : Öğrencilerimizin gözlerindeki ışığı, öğrenme isteği ile bütünleştirerek, kültürlü, ahlaklı, vatanını seven, değerlerini yaşayan ve yaşatan, ileri görüşlü bireylere dönüştürmektir. Bunun için yönetici, öğretmen, personel öğrenci ve velilerin el birliği ile Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak yenileşme ve gelişmeyi ilke edinen örnek ve model bir ilköğretim okulu olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları gelecek yüzyılların ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 09:00 /15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ulaşımda sıkıntı yaşanmamaktadır. Okulumuza ulaşım Erzurum Büyükşehir Belediyesi´ne ait toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.Her saat başı K9 otobüsleriye ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çiftlik Mah.YAKUTİYE/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8 km